Aсțiunea înseamnă Schimbarea. Schimbarea înseamnă Succes. Succesul înseamnă Valoare. Valoarea înseamnă Fericire!
După propria experiență pot să afirm că schimbarea pornește de la Sine. Eu mereu veneam doar cu întrebări ,,De ce în parc sunt puține bănci?”, ,,De ce tinerii nu au locuri pentru a-și petrece timpul liber sănătos?”, ,,Din ce cauză sunt puține activități pentru implicarea tineretului?” ,doream să trăiesc mai interesant, căutam mereu schimbări, dar nu acționam, nu întreprindeam ceva pentru a face schimbarea.
Un prim pas pe care l-am făcut a fost aplicarea la proiectul Fondul Pentru Tineri Cahul. Am aplicat din curiozitate fiindcă nu știam ce reprezintă acest program. Apoi am descoperit că membrii echipei Fondului Pentru Tineri sunt persoane simple, entuziasmate să facă schimbarea în societate. Fiecare din noi contribuim cu efortul său pentru a da șansă tinerilor din raionul Cahul să trăiască mai vesel și mai bine.
Ne-am implicat activ în organizarea activităților pentru tinerii din oraș. Prima activitate pe care am organizat-o împreună a fost City Quest Cahul care ne-a unit ca echipă. Pregătind materialele necesare pentru activitate ne-am împrietenit, am învățat să ne ajutăm reciproc.
Și pînă la urmă am înțeles că de unul singur nu poți face mari schimbări, dar împreună suntem acei care vom începe schimbarea.

Un alt Pas a fost unul dintre cei mai responsabil – Lansarea de Granturi Mici ediția a 2. Acest program ne-a dat posibilitatea să facem cunoștință cu tinerii entuziasmați, care au nevoie de Tineri activi precum suntem noi echipa Fondul Pentru Tineri Cahul pentru a rezolva împreună problemele cu care se confruntă.
Este deosebit de plăcut atunci cînd vii într-o localitate al raionului Cahul să întîlnești copii/tineri bucuroși ,simpli și binevoitori alături de care vei fi și tu pe tot parcursul programului.
Îmi place ceea ce fac și văd rezultate ceea ce mă face să fiu fericită pentru că pot ajuta pe cineva.
Nu e neapărat să vedem tot traseul, conteaza să facem noi primul pas.
Primul Pas…Al doilea Pas…Al Treilea Pas….Toată viață nostră constă din pași, pașii ce duc spre Schimbare.