12728920_830158290463609_5349622836994712515_n
Rezultatele Programului de Granturi Mici ediția III, 2016

Concursul Programul de Granturi Mici din cadrul proiectului Fondul pentru Tineri Cahul, care a luat startul la data de 8 septembrie 2016, s-a încheiat. După îndelungatul proces de preselecție, intervievare, evaluare și analiză, echipa Fondul pentru Tineri Cahul vă aduce la cunoștință rezultatele privind proiectele de inițiativă ce urmează a fi finanțate și implementate în cadrul Programului de Granturi Mici ediția III, 2016. Din nouăsprezece dosare intrate în concurs au fost selectate spre finanțare opt proiecte ale tinerilor.

Lista integrală o gasiti aici:

Proiectele urmează a fi finanțate din resursele Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Fondul pentru Tineri Cahl aduce sincere mulțumiri tuturor grupurilor de inițiativă care au participat la Concursul de Granturi Mici ediția III. De asemenea, sincere felicitări tuturor grupurilor de inițiativă care au trecut în etapa finală, iar celor ce nu au fost selectați spre finanțare îi încurajăm să aplice la ediția următoare a Programului de Granturi Mici.

Următoarea etapă a Programului de Granturi Mici este semnarea Acordurilor de colaborare cu grupurile de inițiativă ce au fost selectate spre finanțare ce va avea loc la data de 25 octombrie 2016.

Articol elaborat de către Aliona Berdilo, asistent de proiect YB Cahul

Această intrare a fost publicată în Fondul pentru Tineri Cahul, Noutăti . Pune legătura în semnele de carte